Noi oferim intreaga gama de servicii in domeniul elaborarii publicitatii exterioare, de la design pina la montare si inregistrare. Compania noastra se evidentiaza dintre toate agentiile de publicitate, datorita unui potential sporit si datorita ambitiei noastre de a crea pentru Dumneavoastra un produs perfect, actual, la un raport optim de pret/calitate. Acest lucru este demonstrat de calitatea lucrarilor realizate de noi si de fidelitatea clientilor nostri.

Realizarea unui panou publicitar este o sarcina dificila. Designul panoului trebuie sa fie corespunda conceptiei si stilului general al companiei. Totodata, trebuie luata in consideratie constructia cladirii pe care urmeaza a fi montat panoul, trebuie facuta o selectare minutioasa a materialelor, etc. Pentru respectarea acestor conditii este nevoie de o echipa de profesionisti cu experienta si de existenta unei baze proprii de producere.

Echipa noastra de designeri profesionisti va transpune in realitate chiar si cea mai bizara fantezie a Dumneavoastra.

Inginerii nostri cu experienta de lucru in diverse proiecte internationale vor intocmi in mod corespunzator toate documentele necesare pentru proiectarea constructiei publicitare si pentru inregistrarea publicitatii exterioare. Totodata, ei vor asigura supravegherea efectuarii lucrarilor pina la momentul darii in exploatare a produsului.

Machetatorii nostri experimentati vor confectiona si vor monta panoul Dumneavoastra calitativ si in termeni redusi, indiferent de complexitatea acestuia.

Datorita bazei noastre proprii de producere in domeniul publicitatii exterioare, compania noastra nu depinde de alti producatori si, de asemenea, putem sa le oferim clientilor nostri produse la un pret concurabil.

Noi realizam atit constructii complexe, conceptuale de design, cum ar fi instalatii pe acoperisuri, standuri expozitionale, decorarea fatadelor centrelor comerciale, statiilor de alimentare a autovehiculelor, cluburilor, cit si panouri publicitare mai ieftine (solutii bugetare). In ambele cazuri va garantam o calitate inalta a executarii, termeni redusi de producere si o deservire tehnica profesionala.